MOET KENMERKEN VAN EEN HERBRUIKBAAR GEZICHTSMASKER VAN KWALITEIT

Het Department of Health and Human Services (DHHS) beveelt aan om herbruikbare gezichtsmaskers te maken met drie lagen stof. Idealiter zouden deze lagen een buitenlaag van polyester of polypropyleen moeten bevatten en een middenlaag van een ademende stofmix. laag wordt extra belangrijk naarmate we de zomer ingaan. Ten slotte zorgt waterabsorberend katoen voor een ideale binnenlaag voor een herbruikbaar masker.

Wist je dat herbruikbare gezichtsmaskers kunnen worden behandeld met een antibacteriële technologie? Herbruikbare maskers van hoge kwaliteit zijn gemaakt van stof die is behandeld met een antibacteriële oplossing, wat resulteert in een superieure verdediging tegen ziekteverwekkers. De beste stoffen maskers zijn waterafstotend. Dit effect kan worden bereikt door een waterafstotende stof zoals polyester of polypropyleen te gebruiken voor de buitenste laag van het masker en een waterafstotende coating te gebruiken.

Als u ooit een masker langer heeft gedragen dan de tijd die nodig is voor een korte trip naar de winkels, zult u zich ervan bewust zijn dat sommige maskers aanzienlijk ongemak voor de oren kunnen veroorzaken. Een herbruikbaar masker van hoge kwaliteit met verstelbare oorknoppen bestrijdt dit probleem door een comfortabele pasvorm op maat mogelijk te maken, ongeacht de vorm of grootte.

https://medisch-mondkapje.nl/

dgmondmasker.nl