ENKELE WINTERRIJTIPS OM U VEILIG TE HOUDEN

Plan vooruit op uw reizen: de winter is niet de beste tijd om geïmproviseerde beslissingen te nemen over autoroutes. Plan uw roadtrip zorgvuldig voordat u aan uw winterreis begint. Plan alternatieven voor uw gebruikelijke routes.

Draag comfortabele kleding: probeer altijd kleding te dragen die gemakkelijk te dragen is en die u een normaal en comfortabel gevoel geeft tijdens uw lange winterritten. Dit helpt u om uw aandacht op de weg te houden.

Koop een overlevingskit: het zou handig zijn om een overlevingskit te hebben voor je rit in de winter. Het is cruciaal om uw essentials bij de hand te houden in de barre winterse omstandigheden. U kunt benodigdheden inslaan.

Houd uw gezin op de hoogte van uw rijplannen: het weer kan elk moment veranderen, waardoor uw rit onzeker wordt voor weersinvloeden. Houd altijd iemand of uw familie op de hoogte van uw reis en verblijfplaats.

Neem rijles: als u zich inschrijft voor een rijles, kunt u uzelf trainen en voorbereid zijn op dergelijke omstandigheden.

hallorijbewijs.nl